The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

sara insyirah is 5!!!
September 21, 2015

Assalamualaikum …wahh after long silent..how i miss blogging..tapi banyak sangat commitment lain..bulan puasa..then raya..then few things came up in between ..but alhamdulillah here I am..blogging:p

well today , i want to share my experience heheh chewah…organised my daughter birthday party heheheh alhamdulillah it was a success for me !!yippie!! Dari dulu teringin la nak buat birthday party untuk anak..heheh tema frozen ke..ana muslim ke…tapi dulu my daughter kecik lagi ..rase if buat pun die takleh nak appreciate the happiness heheh cake cutting ceremony hheheheh ( dulu kecik2 ibu tak merase semua tuh ) heheh so, most of the time if bday dorang we just bought cake and ajak family terdekat je..tak pun just wish je heheh ntah die faham ke tak:p ( of course sentiasa doakan dorang selalu sihat..jadi anak solehah…cerdik pandai..baik hati…hormat orang tua ..murah rezeki..berjaya dunia akhirat …doa ibu untuk anak2 everyday !)

So , since dah jadi surirumah sepenuh mase..meronta2 rase nak  buat a small bday party for Insyirah / Fareeha hehehe if kat Malaysia sure dah cater je kat orang..and order cake online kan hehehhe . So , dengan sokongan suami tercinta morally , financially of course and technically hehehhe alhamdulillah impian ku terlaksana! thank u ya Allah :) Here are those pictures sepanjang majlis birthday Sara Insyirah . Small party but meant “really big’ to me !:)

Decorations by my hubby..rajin sangat printkan all the alphabets..make sure they were in the right alignment hehehhe

tiup all the balloons….hehhhehehehhe

P1090638

P1090640

 Simple goodie bags for the kids !!

P1090616

rainbow cake by me !! hehhe memang la comot..1st time ni buat hahah berkobar2 nak gak buat birthday cake sendiri untuk anak :p study macam2 resepi kot…hahha but hey guess my ilmu in baking was increased !!!! those alien jargon…water bath..frosting..beza icing sugar ..castor sugar..hahhaha then frosting tuh satu lagi memang memerlukan kesabaran yg sgt tggi hahahhaha memeningkan :p thanks to all my friends yang tak jemu2 melayan soalan2 yang tak baper cerdik  daku hehehhe ( thanks my smsj’s frens..wawa a great baker ( sila layan FB die bakebyazwa ) .. geng2 kat korea ni ..ayin ..aina..naz..d..ida..n jihan ) smer infos uolls…i digested ..n taraaaaaa alhamdulillah jadi ! happy! Insyirah pun happy tabur all the sprinkles :)

hah ape menu untuk all the guests ?? heheh soto ayam !! begedil..& nuggets ayam sangat mudah buat dengan adenya food processor ..thank mr hubby!! muahsssss….heheh die dah requested nak patty burger plak :p oo ade spagetti goreng..and kawan2 pun contributed foods hehhehe ade donut ball..congobars..karipap..kuih lapis…bubur kacang..spagetti carbonara..etc ) thank u uolls !!!

P1090658

 Insyirah la yang paling happy sebab ramai kawan2 datang..ade Kasih ..Nabilah ..Bella..Sara..and ramai lagi hehehhe Adik die Fareeha enjoying herself..and surela asyik nak cari ibu hehehhehe

P1090686

 The face expressions were priceless !!! tengok ayah hidupkan lilin2 tuh :)

P1090688

P1090691

P1090700

Happy 5th Birthday to my dear Sara Insyirah Binti Mohd Khairil :) She was born on 27th August 2010 …and now already 5 years old !!! We love you to the furthest galaxy & back ! Ibu & Ayah sentiasa doakan Insyirah berjaya dunia & akhirat kakak !

P1090706

 heheheh seronok sgt tengok rainbow colours tuh hehehe not that kemas hehehe tapi ok la :p and hubby kate rase die yummeyyyyy !! hehehe

P1090667

 Me with Fareeha !!! Nanti kite buat untuk adik plak ye :::)

P1090723

Insyirah & Fareeha with the buddies !!!

P1090729

 Thank you korang sudi datang !!! TQ for the presents ! For us  , ni la waktu paling best dapat berkumpul and chit chatting hehhehee

P1090739

Ade rezeki kita jumpa makan2 lagi heheehe

Seronok sangat arini..berjaya masak untuk tetamu..berjaya buat rainbow cake for Insyirah ! hehhehe alhamdulillah…:::)

ok thanks for reading ! XOXO

#throwback : early spring~Gwanyang Maehwa Festival:)
June 12, 2015

assalamualaikum! retrospective post ni heheeheh sebab it was about 3 months back heheh tapi nak gak citer dalam ni..sebab die best! hahaha plus this is my blog and i want it to be implanted here :p

ok , back in March we all convoy reramai pergi Gwanyang area..sebab nak tengok bunga apricot :) or what they called it here ..apricot cherryblossoms…plus nak pergi Yeosu sebab nak makan snow or king crab yang murah kwang..kwang…heheheh

So , from Okpo , Geoje -Si we all drove about 2 hours..and sampailah tempat tuh . about  5 families yang pergi masa tuh..punya semangat pergi…sebab masa tuh day 1 of the festival…tempat parking dia…punyalah jauh…kena jalan about 2 km from parking lot huhuhuhu…nasib baik Insyirah seronok je sebab ade kawan..adik die masuk stroller or masuk kantung kangaroo:p

P1040653

ok ni setelah jauh berjalan baru sampai sini…rupa2nya bunga baru kuar sikit2 heheh memalu kucing lg :)

P1040662

taraaaa…rombongan cik Kiah yang pergi Maehwa Festival :)

P1040665

hehhehe rombongan encik Leman?:p

P1040666

Lom sampai lagi..jalan n jalan lagi..Insyirah bought the candy just because it was pinK!

P1040675

When she strikes a POSE :p

P1040693

Close up the apricot cherryblossom:)

P1040691

P1040686

 me with K zuraidah aka Kak Zoi heheheh nice knowing u kak!:) sgt terer masak ala2 masterchef..soh join taknak hehhehe

P1040705

 hehehe what happened Adik heheheh cam mabuk2 gitu heheh her fringe almost close her eyes:p

P1040711

Insyirah with her Kak Damia…jap gaduh…jap ngajuk :p

P1040713

hah taaraaa sampai dah…ade opening ceremony like that kat sini…:)

P1040717

the nice view from top of the hill :) punya la penat naik bukit ni..sebab nak cari port untuk lunch…perut dah kelaparan…dahla sejuk2 ..lagi cepat lapar…heheheh

P1040723

so semua bukak bekal masing2..ala2 potluck..that day i just brought simple mihun goreng heheheh:)

P1040725

P1040739

P1040733

With KerelWahida..heheheh dulu memula selalu confuse..kerel my hubby ke? heheheh rupa ade kerel pompuan heheeh:) nampak my hidung kembang kuncup..penat jalan…hehehhe tapi nak posing. Kerel yang tengah preggy pun steady heheh but hey im with another 12 kgs baby ..tuh semput heheheh

pastuh kiteorg plan jalan2 area Yeosu sambil misi mencari snow /king crab yang dikatakan much cheaper compared dengan harga kat Okpo. Okpo apparently memang mahal sikit because lotsa expats stay there kan..so they marked up the prices huhuhu

ooo dapat singgah fish museum tak silap….buat budak2 happy la…dorang tak pandai appreciated bunga2 lagi heheheh

P1040748

2 sisters in front of Fish Museum :)

Before masuk museum..we all jamak solat zuhur / asar kat area sebelah museum tuh…tul2 sebelah pantai…me & hubby gilir2 solat sebab takut budak2 masuk laut hehehe Insyirah tuh suke sangat mandi laut :p

P1040757

P1040764

Tunggu hubby solat…hahah amek peluang posing2 ngan budak2 ahaks:p woooo Fareeha menguap beso…shark pun muat masuk:p hehehe

Masuk dalam museum tuh murah je about 2,000 w ..then budak excited tengok 4D short movie : under the sea :)

P1040766

 Insyirah with Kak Damia …:)

P1040768

Sapa duduk paling depan ? heheheheh Adik Reeha ..chomel sangat anak ibu gini hahahaha :)

Then , cam biasa la jalan2 dalam museum tuh heheeh tengok ikan..ketam.udang..etc :) under the sea…so come with me..lalalala..teringat lagu Hi -5 :p hehehehe

P1040777P1040780P1040785

 Then , malam tuh we all dinner ketam di Yeosu. Restoran tuh pasar..cam building Jagalchi Market lebih kurang . Pilih ketam kat floor bawah..then nanti makan kat 2nd floor.. mase tuh we all decided nak try snow crab..sebabnya tokeh ketam tuh pun kata snow crab is much yummey :) Takde pulak gambar ketam..hehehe sebab semua dah kelaparan..tak sempat nak snap2 gambar :p Well for me…ok la…i love crab but since breastfeed Fareeha and each time me makan ketam..sure naik rashes kat dia . So , lama dah kurang layan ketam . Plus ketam kat sini just rebus heheheh kalau ketam lomak cili padi…harusla berpinggan den makan ahaks!

That night , all of us stay in Yeosu . Pepagi tuh we all planned nak naik cable car . Tunggu semua ready nak check out etc..sempat la posing2 depan hotel tuh :)

P1040796

with Kerelwahida & Yana ..opsss and the kids heheheeh

P1040813

Insyirah always with Kak Damia :)

P1040801

Me with loves ..heart :)

P1040817

P1040830

 Ok semua ada :) heheheh

ok jom naik cable cars !!!! Cam biasa naik cable car to get us to higher place that we cam enjoyed the scenery from top !:) enjoy the pictures :)

P1040847 P1040850

 When fathers become babywearers :) darjah kehenseman bertambah :p

P1040860P1040886P1040882P1040895P1040955

Ok …pas naik cable car..had lunch , solat kat park situ :) then dismissed ..thanks guys !! looking forward for next trip..insyaAllah !!! :)

Thank you for reading !

nice weather in Geoje : picnic time! :)
June 4, 2015

assalamualaikum! ok seems that blogging quite familiar with me so far..keep it up suhaila :p heheheeh well , now spring time..no more cold..no more winter jacket yang kembong2 itu…no more boots :p the temperature  almost same like Malaysia dah..yay!! hehehe so most of locals / expats cam we all ni suka la untuk buat outdoor activities…picnic for example! this month je..twice we all berpicnic hehehehe best2..dapat jumpa kawan2..the kiddos pun sangat suka beach & sand ! This entry nak share we all berpicnic arituh…early May..we all beramai2 para2 ibu ni..planning2 nak buat BBQ la..selalu jumpa di alam maya je( wapps:p ) tema picnic : potluck..memasing bawak la yummey foods…tak risau ..sebab malaysian style…and halal..makan dengan happy nya :) We decided to have our spring BBQ in Gujora Beach !!!! Regarding the menu :

Marinated chicken : Me :p / Marinated beef power: Ana / Seafoods yummey : Kak Zoi / Beef Kebab  Mantap : Ayin / sandwiches & sausage terbaik: Fara / desserts superlicious : Yana / Mihun goreng Idaman Perut : Diana / Nasi Goreng lazat : Kak Zie / POpia sedap  & watermelons super juicy : Ida

P1070408

Fareeha just woke up from sleep…hehehhe still cuddling her teddy  in her dreamland..lalalala…:)

P1070417

so pity the teddy..seems that Fareeha already found more interesting things hehehheeh sorry mr teddy:p

P1070410

Hye Ikhlas :) meet Fareeha new friend … son of Ayin & Zul :) Dorang baru transfer sini..so this is the time for them to mingle around with Malaysian communtity in Geoje Island :)

P1070412

Yay !!! Insyirah new buddy ! Kasih :) Daughter of Ayin & Zul jugak heheheheh

P1070418

P1070424

The guys baru nak setup the BBQ set huhuhu .. tapi we all dah grill our chicken earlier kat rumah ..seb baik! hehehehe Zul played safe bawak portable stove siap2…kalau nak tunggu BBQ heheh kul baper la kami boleh makan :p

P1070422P1070426

How fun being a kid right….jom mandi laut!!!! :)

And the best part of doing BBQ camni is….ibu’s group boleh chit chatting sambil makan…and of course tengok2 anak jugak…:p sebabnya guys yang kena jaga BBQ tuh:p hehhehe i loikkeeeee :)

P1070437

P1070435

P1070440

P1070438

P1070499

P1070483

Ok this among my friends kat Geoje …isteri2 perantau hehheeh…seronok having new friends in my life :) dapat tukar resepi…i love cooking actually..cuma mase kerja dulu..rarely kot dapur rumahku berasap ahaks…bukan tak nak but mostly tak sempat..luckily hubbyku never complaint…hehhe So , kat sini dapat la brush up skill memasak…everyday pun kena masak..sampai kekadang no idea nak masak apa…and recently cuba2 baking plak…banyak sifu ku kat sini…most of them , memang terror la bab memasak & baking :)

Ok , as for the kiddos…it’s playing time!!! best kan dapat jumpa kawan2..hehehe Insyirah & Reeha really had a great time !!! well the pictures showed it ! :)

P1070444P1070447

hehhehe cubaan nak buat ‘ happy moment’ yang melompat tuh…sorry kids tak jadi :p heheheh Aunty tak expert :p

P1070454

Ok yang ni jadi gak la hehhehe…

P1070457

P1070460

P1070463

Fareeha takut2 lagi nak main air …jalan2 kat pasir je dulu :)

P1070470

hehhehe saje2 nak try B&W mode heheheheh with ida & ayin :) oppsss and Ikhlas too heheh

P1070503

oppssss… sesungguhnya ini bukan kereta kami :p hehehehe it belongs to one of locals here…see bersungguh kan ..complete set kalau dorang camping !! Koreans memang suka outdoor activities..kalau weekend tuh memang dorang camping kat tepi pantai… sebab kiteorg datang pagi..tengok..dorang semua muke baru bangun tido…heheheh siap dengan baby semua :) oh nak puji jugak…seriously about safety part kat Korea ni…rase safe je…dorang pun boleh ‘chop’ meja makan ke..cam kat restoran2 tuh..dengan handphones!! and tak hilang ye…bagus kan :) )) kalau la Malaysia pun begitu…InsyaAllah doakan yang baik2 saja kan…proud to be Malaysian..and i miss Malaysia!! huwaaahhhh !! after about 3 jam di tepi pantai…kiteorg pun balik with full tummy:p alhamdullilah :)

oooo jap2… sebab 2 kali sesi BBQ in May ..so kite combinekan sekali la hehehhe

same venue again : Gujora Beach menjadi destinasi pilihan heheh But this time it was arranged by my hubby’s colleagues..tak ramai about 8-9 of them..and wives cuma 2 orang..me& Aina heheheh ikutkan je la…seronok picnic dapat makan variety of foods ! ahaks:)

time : 9-1 pm ( sangat la panas ) ..thanks to Ikhwan bagi tumpang tent yang selesa dapat me & Aina berteduh with the kiddos :)

menu : again marinated chicken & spagetti : me & kerel / marinated beef & lamb best : ikhwan / squid ala chukumi spicy: ken lee / nasi goreng kg belacan yummey : farid / sandwiches& kuih seri muka terbaik  : Nik ( wife dia Aina yg masak ) heheheh..nak gak mentioned kan :p the rest bawak fruits /air / props heheh hand claps for everybody :)

P1070803

proses nak bakar arang ..seb baik we all dah grill dari umah heheheh so save mase :p

P1070807

P1070804

P1070818

my hubby not in the picture ..die photographer :) cantik2 gambar heheheh

P1070808

budak2 pun cuma Insyirah /Bella / Reeha & Aman heheheheh budak2 janji dapat main ..happy la heheh :) the mommies la kena kejar di bawah matahari yang terik :p

P1070812

P1070810

Hehehehe walaupun panas harusla ada pose yang ceria :)

P1070813

Swag gal :p

P1070815

The scenery just awesome ! Nampak tak ada class ABC tadi…:p

P1070823P1070826

Dari mula sampai..non stop main pasir & air laut ! energetic sungguh ! :)

P1070829

Langit cantik kan ! no editing ok :)

P1070837

Ok dah penat main..ayah dah tukarkan baju..now santai duduk kat kerusi sambil main princess2..see those lips…shining kan! :p hehhehe

Ok ..thanks to all of u..yang menjayakan sesi2 BBQ..panjang umur murah rezeki..diberi kesihatan yang baik oleh Allah…kita picnic lagi ye :)

ok…thanks for reading !

 

 

 

 

the scent of roses : ULSAN rose festival 2015
June 2, 2015

assalamualaikum !! minggu lepas we all pergi jalan2 Ulsan Grand Park…kali ni convoy with our friends , Yana & Ana :) from Geoje took us about 2 hours gak~ 130 km nak sampai Ulsan tuh. it was our 1st visit to Ulsan…gara2 Rose Festival :p heheheeh actually me bukanla peminat bunga :p dulu pernah la hubby nak buat romantic / suprise bagi bunga..tapi ckp kat die dari bunga baik bagi chocolate :p heheheheh Malaysia selalu pun banyak bunga…tapi tuhla take for granted hahaha kat sini sanggup tuh nak tengok roses :p heheheh spring hunt kan ..katenye ;p heheheheh  maybe jugak sebab kat Korea ni ade 4 musim kan…and baru lepas winter..mase winter semua pun sejuk n putih..bila nampak bunga varies in colours…rase cantik sangat :)

Sampai kat Ulsan Grand Park around 1100H …terik dah panas!! lebih kurang malaysia panasnye heheheh

P1070533

cantik kan !!! masyaAllah :)

P1070526

P1070532

 with my friends yana & ana ( yang ada payung rainbow heheh )

Ooooo belum jumpa roses lagi hehehe ni baru kat pintu masuk ye :p hehehehhe

P1070545

Bunga apa ni tak sure :p tapi cantik suke tengok :)

P1070549

Mase tak nampak lagi mana roses tuh heheheh jumpa ni je…harusla posing ..tanda datang Rose Festival :p hehehhe

P1070551

Reeha pun taknak kuar from stroller ..panas tul :)  Pastuh we all pergi butterflies park dulu..sebab memang tak nampak mana bunga rose..dahla park tuh sangat besar..huhu

P1070631

Insyirah the butterfly :p

P1070566

Hah Reeha memang peminat bunga..die tenung2 bunga2 tuh hehehehe

P1070575

P1070598

Budak yang selalu kena tinggal masa Ibu keje/oncall dulu…perancangan ALLAH tetap yang terbaik and pasti ada hikmahnya..alhamdulillah now 24/7 with ibu :)

P1070605

Cian dia ..dah penat berlari2 kejar butterflies…panas …muka pun dah merah :)

P1070621

ooo Insyirah pulak memang sentiasa energetic ! heheeh non stop die berlari..plus kacau Afi ( anak Yana ) hehhehehe

P1070604

hehehhe Afi tension je Insyirah suka kaco die…sori Afi…now Afi dah balik Malaysia for good…insyaAllah nextime jumpa lagi:)

P1070611

Ayah mithali layan anak2 main :)

P1070616

my bestest buddy !!! LOVE U ! :)

Memula dah cam nak balik heheh sebab panas terik..cari roses tak jumpa2..heheheh

P1070633

P1070635

dapatla jugak bergambar ngan bunga canola :) yay!

Akhirnya..nampak dah roses !! hahahahah serbu!! i can smell the scent of ROSES !! plus cantik2 bunga rose kan ! :) so layan semua pun gambar dengan rose hehehehe macam2 kaler ..

P1070638P1070647

bulatnye muke ..1st time kot pakai sugarscarf madison ni ! dah beli 1 year ago…ni baru la nak pakai  hehhehehe:p its ok…tengok bunga2 je la :p

P1070650

P1070654

P1070655

P1070657

P1070684

P1070741

P1070691

P1070672

P1070696

P1070717

 Ada mini park for the children :)

P1070725

sambil main..suapkan roti canai :)

P1070730

 Nothing stoping them from playing hehehhe

So , around 2 pm kiteorang gerak balik hotel..planning nak jalan2 Ulsan..tapi sebab cuaca panas sangat..hubby pening kepala…balik hotel rest je :p heheheh

The next day , jalan 2 Busan Premium Outlet ! hehehehe ok itu saya minat muahahah :p

P1070752P1070758

P1070749P1070769

 Mini train bawak the kiddos round2 BPO ni…sementara tunggu dorang sempatlah ibu jenguk 2-3 kedai kat situ heheheheh . Shopping is one of therapies for shopaholics :p sejak dok Korea ni dah tobat..penyakit tuh makin hilang..alhamdulillah :)

Ok , thanks for reading !!! :)

bro’s visit (part 2 ) : Everland theme park , Seoul
May 26, 2015

assalamualaikum!! morning ! ok2..next entry..about our trip to Seoul ( part 2 ) heheheh siap ade part 1..part 2..kot drama ke apa ni;p sebabnye banyak sangat gambar..and rase nak gak di’blog’ kan :p lalalaa…its my blog anyway kan..heheheh this time , we planned to go to Everland Theme Park..about an hour journey driving from Seoul City .

P1050933

Yay ! we were at Everland Theme Park..and it was Tulips Festival at this time :)

P1050938

Hah ni best nya kalau jalan reramai..adela gambar satu family :p

P1050943

Memula masuk dah jakun tengok all the tulips…they were so beautiful…Masya ALLAH..varies in colours..::)

P1050947

P1050949

cantik kan!! next teringin nak tengok tulips kat Istanbul plak ::p hehehhehe

P1050954

Panic cari anak mase ni..rupanya die lari kejo Mr Teddy ni untuk bergambar…dah la potong queue hahahah

P1050958P1050969

P1050970

Nama pun Tulips Festival so haruslah bergambar dengan tulips ni puas2…rase nak petik je bawak balik.. huhuhu

see stroller kiteorg yang sarat tuh ? heheheh kat Korea ni halal food susah cari…anak2 ku pulak memang taste Melayu…nak nasi heheh so mana2 pergi carry bekas makanan Lock&Lock itu heheheh..ada nasi..ade sambal ikan bilis..ada kari…ada roti hehehhe:p kat Malaysia heaven kan..mana2 pun ada halal foods…::)

ok semua pun dah puas bergambar ngan munge2 tulip…hehhehe so mana hala tujuan pasni…basically Everland Theme Park ni sangatla besar…ada map yang tunjuk mana2 attractions yang ada dalam ni…since bawak budak2..we all decided nak g tengok animals dulu ! bagi kanak2 happy & ceria :)

Kiteorang masuk Bird Paradise..banyak sangat burung cantik2 dalam ni…beli makanan burung ~ 1k won then nanti burung2 pun datang…for me..me rase geli bila kaki burung yang tajam2 tuh hinggap kat tangan hehehehe

P1050986

Fareeha memang cool..dia jenis tak takut ..semua pun dia nak pegang..burung ni hampir2 maut di tangan nya heheheh

P1050992

P1050997

Ok ..Acu ni memula jerit gak kan..hahhaha pastuh okla cover macho :p

P1060008

Comel burung2 ni kan heheheh semua hinggap kat tangan hubby heheheh

Pastuh we all jalan2 la tengok macam2 animal2 kat dalam tuh…ade lion ..tiger..seal..sea lion etc …

P1060020

lion pun ngantuk pepagi ..sejuk plak…:p

P1060023

Melayan Insyirah main bubbles…see ni gambar candid…kaki ku tuh naturally bila berdiri suka bengkok hahha…actually sebab penat berjalan..bukan sekadar untuk photography:p hahahaha

Ok next we all masuk mini safari…ala2 macam safari kat Melaka tuh gaks..tapi sini ade Mr Bear yang besoooo…banyak plak tuh..heheeh

P1060029

Ni antara nya la..kalo die diri..wooo baru nampakla besonya tuh:)

Kuar dari safari…we all pergi tengok parade…sambil bukak bekal heheheh

P1060036

P1060052

Insyirah joined the parade heheeh..how time flies..dulu mase kecik Insyirah sgt takut tengok parade2 gini..menangis2..now tetibe die lari n join the crowd ::p

After tengok parade tuh..perut pun dah takder bunyi2 sangat heheheheh guess what!!! me..yess..it was me…naik T -express..considered rollercoaster yang extreme gak!! heheheh kerja gila:p Qist & Apip nak naik…tapi dorang tuh muda2 lagi oiiiii….well…diriku takder la tua mane heheheh tetibe rase cam berani nak ikut hahahah memang dalam hati al-fatihah..ayat qursi..berzikir non stop heheheh…takder plak amek gambar roller coaster tuh…sat pinjam mr google nye gambar…heheheh

T_Express_Everland_Resort-001

hah nampak tak roller coaster belakang tuh???? hahahah alhamdulillah selamat ! berdezupppppp jantungku…dah category AF ( atrial fibrillation ) hahahahah

P1060075

Fareeha tengok ibu dari bawah hahahahah..ibu..ibu kat mana??  :p

P1060069

While Princess Insyirah borak2…ngan Acu….so Acu how to play this thing ? and 1 more thing..nape Acu tak naik roller coaster tuh…takut kewwwww ???  Acu jangan senyum2 aje :p heheheheheh

P1060093

Ok good ..sisterhood…sharing toys ok..:)

Wow rase puas dapat naik roller coaster tadi..heheheheheh bila lagi nak try kan heheheh:p so pastuh kiteorg try few rides sesame..jalan2 kat theme park tuh:)

P1060091

 1 happy family!!! Kak Ra dapat bow besooo ayah belikan ye::) cantik sgt!

P1060108

P1060110

Naik water ride belakang tuh best jugak…:)

P1060145

 Ok ..peace Kak Insyi…heheh good job :)

P1060151

Pastuh we all naik skylift ni…senang je stroller semua leh gantung sekali heheheh..

P1060156

Oooo rupanya ad tak puas hati la tengok akak die berani naik roller coaster heheheheh die nak gak ;p hahaha..so dia naik ride belakang tuh…fuhhhh boleh tahan la…tapi kire tak sama level la ngan T express hahah sowwwiiie:p

P1060158

ok dah main2..dah jalan2…tup2 malam dah..budak2 pun dah penat…nasib baik ade babywearing ni…yay proud being 1 of the  babywearers ahaks!!! see both kiddos soooo comfortable to be cuddled all the time…ibu pun senang nak jalan2…

Alhamdullilah dapat jalan2 Everland ni…pernah pergi Lotte World Indoor gaks…compared both two…think Everland better kot :)

ok..esoknya kami balik ke Geoje Island..!!! thanks for reading:)

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.