The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

familiatrip ~ very early spring! heheh ( part 1 )
April 2, 2016

assalamualaikum !!! lama tak menaip ni..banyak gambar nak update ..weeheee heheh:)  now already spring time ! yippie..bunga sana sini :) post kali ni nak citer sal trip family ke Geoje ! hehehe alhamdulillah seronok sangat ! thanks to mak ayah ikah & hubby , Arif , Ucu Ana & Ibu Ani sudi datang rumah kami kat Geoje ni ..rezeki2 :) best bila ramai2 ada kat rumah..meriah ! seronok la Insyirah & Reeha ramai nak layan kerenah dorang tuh heheeh seminggu gaks my hubby & Insyirah bercuti dari kerja & sekolah heheheh anything for the family kan ! nothing to lose ! :)

ni kire 2nd time mak & ayah datang Geoje la …and 1st time for the rest . Ayah pun datang sekejap aje…busy2 heheheh..

P1130485

dorang sampai pagi tuh..petang pas lunch dah plan nak pergi pasar Tongyeong…heheh searching for all the fresh fishes & clams…yummsss :)

IMG_4003

tepi pelabuhan Tongyeong :)

P1130510

ye itu adalah baby octopus ! masak sambal sedap tul ! heheheh yerp they still moving ! hehehhe euwww ahaks ! tapi kami beli lala + kerang +kupang + scallops eehehe plan nak berpicnic esoknya tuh heheheheh

The next day pepagi pas breakfast..prepared lauk untuk picnic plak…puas fikir mane la nak picnic sebab macam hujan renyai2..plus sejuk kat luar tuh!! heheheheh last2 bawak family gi picnic kat Victory Park , Okpo! heheheh kebetulan ada ala2 pondok kecik kat situ…tempat kami berteduh and mulakan activity berkelah heheheh seronok sangat! ada lauk yang memang masak kat rumah..kiteorang bawak jugak mobile stove heheheh masak atas tuh ! hahhaha

P1130522

sejuk2 hujan2….dapat makan ramai2 macam ni memang best!!! :)

IMG_4016

ala2 rancangan memasak outdoor uollssss! heheheheh chef masak clams soup..sedap ! marvellous !

P1130523

heehhe tuhla port picnic kami petang tuh heheheh best atas bukit…:p sebelah tuh cam ada tempat exercise & small playground..Insyirah & Reeha dah kenyang..main2 plaks :p

IMG_4025

Princess Reeha posing :)

Pastuh we all jalan2 keliling pulau ni….then we all bawak family ke Chilchendo Island…pulau kecik yang connected dengan Geoje Island. NAk ajak dorang mengopi heheheheh

IMG_4052

P1130554

Insyirah seronok sangat la main dengan tongkat Opah Ibu tuh..heheheh mase baru sampai Opah Ibu guna wheelchair…me & hubby risau jugak nak bawak jalan2..sebab Korea ni berbukit bukau…most of the places..jauh kena jalan or daki bukit . But Alhamdulillah sampai Korea nampak gagah Opah Ibu :)

Oh berdepan ngan laut ni ada coffee shop yang best! eheh Schumann & Clara ..suke walnut cookies die..heheh dah 3-4 x actualy kiteorang datang sini…owner die pun dah kenal kiteorang eheh

IMG_4120

once weekend..if takde plan nak pergi mana2..kiteorang suka pergi kedai ni..u can have good drinks with great ambience! depan tuh laut oo..cantik sangat :)
P1130549

hand drip coffee kenya ..hubby suke! well im not a coffee geek hheeh saya suka kat cawan yang cantik ni je heheheh and ayah tengah layan makan toast bread & strawberry jam :)

IMG_4124

cookies tuh yang saya suka heheheheh :)

esoknye tuh ayah dah nak balik to Kl..flight petang..so sempat lagi la kami jalan2..bawak dorang naik cable car hehhehe actually dah 3 kali naik cable car ni hehe..but its ok..with different special persons..why not hehhe

P1130588

foggy pagi tuh…so tak dapat clear view..tapi takper..to be together with family is more meaningful kan :)

P1130596

my hubby & his daddy :) dua2 handsome :)

P1130600

Insyirah overwhelmed with love & happiness ! :)

P1130607

give a pose in fornt of cable car :)

P1130615

sweetest couple ..Alhamdulillah im so blessed to be part of his & her family ..dapat menumpang kasih :) the persons who are so strong & have beautiful hearts ..may Allah always bless both of you , Mak & Ayah :)

P1130619

with Ibu Ani ( she is Ayah ‘s elder sister ) .. sangat terror memasak..dulu selalu sangat masak laksa johor for me !!! thank u sangat2 ! this time cuti saya pulak memasak untuk para tetamu..memang tidak sesedap ibu or mak masak…heheh sorry ! :) actually dah 2 tahun tak jumpa Ibu heheh terubat rindu :)

P1130624

me & princesses with their lovely Wan Chom.. yang always cute! :)

P1130627

P1130660

ok babai ! nanti kami datang lagi InsyaAllah :) oppssss kena gerak cepat takut Ayah tertinggal flight hhehehe thanks Ayah for coming & hope u enjoyed the short getaways with us here..we love you Ayah ! :)

next 2 days cuma jalan2 shopping2 hheheh Makteh Ikah & Pakteh Ikah plak honeymooning kat Seoul hehhe

P1130683

P1130685

Ibu Ani , Mak & Ucu Ana shopping sakan di Nampo-dong hhehehh sihat betul Ibu Ani bila shopping..tongkat pun dah transfer kat Ucu ekekeke

P1130699

heheh teman mak shopping kat Busanjin hehhe candid pic by hubby ..girls and her thingy hahahah serious habis bila shopping :p actually tengah guna translator apps tuh hahah :p

P1130710

taraaaa..dah penat shopping ?? heheheheh we want moreeee ahaks

The next day tuh..since mak , Ibu Abi & Ucu Ana aje…kali aim nak ajak jalan2 keliling pulau Geoje je :) That morning , the weather was just perfect! berdoa dalam hati hope adalah bunga2 cantik ..since mak peminat bunga yang tegar :) tapi sebab end of winter..takut bunga2 still memalu nak bloom kan :) ok takpe..joms jalan !

P1130717

belakang tuh actually ada beautiful dam ( empangan ) ! cantik seriously rasa macam kat Switzerland ! tapi sebab susah nak park kereta..ni je tempat yang ada pitstop :) peace everybody :)

P1130721

Alhamdulillah ! terjumpa satu tempat penuh ngan bunga maehwa ( apricot flowers ) ..even not full bloom yet..with beautiful sky ..beautiful persons of course..perfect picture :)

P1130757

Fareeha baru bangun tidur terus cergas ! heheheh Kakak Insyirah busy captured those flowers hheheh

IMG_4193

Comel kan :) )))

IMG_4200

yeah ! me + mak with beautiful apricot flowers ~ Geoje 2016 :)

IMG_4202

IMG_4196

Abang with his beloved mom !! Always be a good son to your mom dear…she is your everything !:) To Mak & ayah too .. thank you for raising such a good son..how lucky I am for having him as my husband:) Your health..your happiness..always in our dua’ Mak:)

IMG_4206

IMG_4214

Thank you mak for this picture !!! was so ‘malu ‘ bila mak offer..’meh mak amekkan gambar suhaila & abang ‘..hehhehe yela takkan nak mintak tolong mak plak amek kan gambar kami kan..hehehehe tapi rezeki dapat mak mentua yang so sporting ! hehehe thank you again mak :)

IMG_4218

Insyirah took selfie with Fareeha ! hahaha cute!

IMG_4226

IMG_4229

Both of them love flowers ( ikut Wan Chom ) heheheh esp fareeha :)

Memang banyak sangat gambar bunga yang cantik !!! rase semua nak masukkan dalam ni heheheh Enjoys ! Bunga maehwa apricot flowers..usually lasted only for 1-2 wks..then dia gugur..so nanti keluar plak daun & buah apricots..unik kan! :)

P1130739

P1130740

Close up maehwa ( apricot ) flowers ! SubhanaAllah! :)

Since banyak lagi nak spam gambar heheheh ..nanti kite sambung next part ye ! heheheh

Thanks for reading /browsing ..XOXO ! salams:)

#throwback#londonfmlytrip : Harry Potter World@ Watford !
January 31, 2016

It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.
Harry Potter and the Half-Blood Prince
- Quote by Albus Dumbledore

assalamualaikummmmm!!!!told ya…more and more kan!:p ok on 6th day ( london trip 2015 ) …a day before x’mas..we all went to Harry Potter World ! located in Watford..1 hour from London. chaffeurs ready..here we go ! Harry Potter such an alien jargon to me personally..pernah layan harry potter and half-blood prince tu je…huhuhu tapi after this tour…rase nak jugak tengok nanti filem ni…tengok kot free2 nanti. :) actually yang suka sangat harry porter ni..anak2 ajib & ani..heheh so as for me..layansss…overall..best jugak la…nanti nak beli DVD die heehe

P1120559

tq for the photographer..my hubby !! heheeh…( not in the pic )

IMG_1149

so ready to explore the incredible original film set of the legend Harry Potter !!!!

P1120571

kids with uncle saleh ! say acchiooooo ( one of the spell in harry potter ! )

P1120575

ok..more pic :p heeheh ( semua pun suke posing :p ) ahaks !

P1120602

Great Hall of Hogwarts Castle !

IMG_1172

hubby with the sweety !

P1120605

costumes used  in Harry Potter films !

P1120621

one of the largest dungeon in Hogwart Castle ..Potions Room! trying to make one ??? erkkk :p heheeh

P1120627

Need password for Dumbledore’s office ? :P come on make a wild guess :)

P1120638

insyirah tried to feel the fire heatness !!!! oh not hot …duhhhhh:p

P1120657

hogwarts train !

P1120667

MEMBACA JAMBATAN ILMU ..love the candid tho :p eeheh

P1120686

we all depan umah Harry Potter  kat Godric’s Hollow ! hah kalo dalam cerita tuh ..parents Harry kene bunuh then Harry dapat lightning-shaped scar ..hmmmm gitu rupenye :p

P1120671

anybody homee?????!!!!

P1120717

actually banyak sangat section kat dalam studio ni…and too much picture :p heheeheh

P1120740

us @ Hogwarts Castle ! –> tempat gelap…over expose jadi nye:p

IMG_1202

gune camera iphone lagi cantik erk.. heheheh..the legend Hogwarts Castle !:)

You sort of start thinking anything’s possible if you’ve got enough nerve.
Harry Potter and the Order of the Phoenix
- Quote by Ginny Weasley

ok..alhamdulillah semua pun pulang dengan gembira ! till now lom pun beli DVD Harry Potter…tunggu la suruh Insyirah je baca buku die nanti…leh die cerita kat ibu :p hahahah

Thanks peeps! XOXO :)

#throwback :London winter trip – bus tour & cruising at Thames :)
January 26, 2016

assalamualaikum ! yeah.. as expected my next entry still bout my familia trip to London :) gonna be longer entry..coz more pics this time heheh yeah actually dah few times datang London..but we never take London bus hop on & hop off tour ..since this time kiteorg datang London ni takde specific itinerary…just redah aje…and takde plan nak gi mana2..plus sales pun lom start sangat hahhaha…so kita jalan2 ..get our quality family time together :) ok jugakla…dapatla naik bus double decker London tuh…ala..kat Malaysia pun banyak bus double decker kan ! heheh syabas Malaysia ! proud to be Malaysian :)
Arituh plak hujan renyai2…tapi sebab dah merantau jauh…beribu KMs..so redah heheh janji happy :p
Ingat senang nak handle budak2 dalam cuaca macam tuh heheh..pelbagai dugaan..banyak mengucap and istigfar..janji kids safe & happy :) parents penat lain citer…heheheh

P1120089

aksi budak2 bile soh posing..sementara tunggu cukupkan korum..amek gambar depan aprtment kiteorg..we rented an apartment at Cabell Street ..walking distance je to Oxford Street ..ngeh ngeh..( nak gak sebut Oxford Street tuh kan ) ..jalan berhantu hahah jangan selalu pergi k :p

P1120094

our family picture with handsome nephews harith & ammar & pretty niece ..aleesya key! heheh no no aleesya salehudin ye :)

P1120096

me & abg ku ..ajib ! ber ‘baby wearing ” yo ! sumhow even fareeha dah almost 3 y/o ..tapi senang if nak carry die camni…ibu sado erk :p hehehhe die selesa..coz die tak rase sejuk sangat..then ibu pun senang hati sbb selamat die dalam tuh..and sometimes insyirah pun still nak lagi duduk dalam stroller..penat agaknye asyik jalan2 heheh ( tapiiiii….penat la ibu huhuhu ) well , for ajib ni la masenya die dukung anak ye ..hehehhe mama hadiff tak sihat sangat so papa kena carry ye…:p ) good job papa heheheh

ok whats next ??? hhehehe see bila la nak sampai tempat yang dituju..semua pun ‘ camera maniac ‘ hahahah takpe2…amek gambar dulu heehe..

tarraaaaaa..setelah sekian lama dapat jugak gambar adik beradik gini.. ini kami 5 beradik..hhehe ensem2 & cantik kan ? alhamdulillah ..:) kena tengokla mak & ayah kiteorg k :)

P1120098

from right : my eldest bro ( ajib ) , sista sykeen ( panggil ah aje hheeheh ) , sista wati ( paling rendang ) oppsss die kate petite :p then me with 2 daughters yg tak bagi ibu nak posing solo huhuhu & last one adik dodey heheh ( aidil ) ..die kate muke die mirip retis ..hahah dari mana ya? seberang dengo2 nye hahahahh :p cer teka cer teka :p

P1120103

masing2 ade perangai memasing ..sure mase kecik mak & ayah pening nak layan kan :p terima kasih tak terhingga untuk mak & ayah …moga Allah kekalkan rasa rindu ni untuk kedua nya..even mak dah 10 tahun meninggalkan kami…rindu tuh tak pernah padam…insyaALLAH doa kami untuk mak & ayah juga sentiasa kami hadiahkan..( untuk mak : moga roh mak ditempatkan di kalangan orang2 yang beramal soleh … untuk ayah : moga ayah selalu sihat ..diberikan kesihatan yang baik untuk beribadah pada ALLAH ..amin !!!

P1120106

P1120108

alhamdulillah dapat chance berkumpul camni..2 weeks tingal sebumbung…with our families..cam nak pecah apartment tuh hahahah for ajib +ah + wati + ad …i love u all ! yes…ade mase gaduh..tak same pendapat ..ada masa ketawa smpai nak pecah perut…ada masa sedih esp bila ingat kenangan2 mase kecik…bila ada mak kan ? sob sob..ALLAH lebih menyayangi mak…insyaAllah mak lebih bahagia di sana :) uolllllssss…. i love u to the moon and back !

ok2..cukup la bergambar..hehehhe so pastuh kiteorang berjemaah naik bus hop on & hop off jalan2 keliling London. then stopped kat station 13 .. London Eye . tapi tak plan nak naik London Eye pun..saje nak bergambar kat area situ ..hehehehe aim utama nak naik cruise ! :)

IMG_0823

kenangan naik bus London :p heheheh

P1120116

budak2 lapoooo belikan fries heheh insyirah & reeha posing ngan izzara :)

P1120123

P1120141

us :) insyirah dah tak nak jalan ngan ibu bile jumpe kazen huhuhu

P1120156

ok..pose kejap ! heheheh baru perasaan ada statue kat gambar ni hehehhe model tuh sanggup naik batu tuh :p ahaks

P1120174

yay ! dapat gak family picture ! :) with London river & Big Ben as background :p

P1120192

London Bridge ! :)

Lama gaks dalam cruise ni..cam nak tertidur :p

P1120181

P1120178

P1120204

P1120213

P1120216

P1120223

IMG_0704

P1120244

hehhehe haruslah ada gambar2 honeymoon hehehehh

P1120232

smart banget ni :p heheheheheh

P1120250

P1120256

fareeha in action !1 kemain meraung dia sebab memula ibu tak bagi die pakai sunnies tuh ! huwaaaahhhhh ! ibu do not mean to be stingy .. lil girl..rayban tuh !! kang jatuh bersepaiiiii huhuhu :p

2 jam gaks dalam cruise tuh huhuhu bagusnya sempat la solat semua dalam tuh..since we all jalan ni winter…kuar2 dah gelap hehehhehe pastuh sambung jalan2 kat Oxford Street ..hahahaha saje je tengok apa yang ada kat situ :p tengok lampu2 heheheh while ajib + ah + wati layan masuk kat 4 d Shreks …:)

P1120285

muka kepenatan dok carry fareeha heheh but the best thing is…bila pakai SSC ni..dukung pun tak sakit pinggang :) …> tak sakit sangat la…tapi budak umo 3 tahun..mau tak sakit pinggang kalau dah seharian dukung :p hahahhaha

ok ..esok nya kiteorg pergi sealife plaks…tapi takde banyak gambar since dalam tuh gelap aje..honestly ..aquaria KLCC lagi best heheheh ( see ..proud to be Malaysian )

P1120288

P1120322

Ibu cam nak mendak dok dukung Reeha :p heheheheh

IMG_0838

IMG_0841

ternganga reeha tengok crocodile hahahahah

IMG_0854

story-telling session about Prof P (penguin ) hehe

P1120332

picture wit Prof P…reeha sporting sangat masa storytelling ni heheh cute :)

P1120335

sempat kan nak posing hahaah dah la kat jalan yang busy..hujan plak tuh..sure mat salleh kat situ mnyumpah abes hahaahh..takpe la janji abang saleh sporting nak posing :p wakakakak

IMG_0899

dinner @ Rasa Sayang Restaurat ..yang penting halal:)

P1120343

At Chinatown..kenyang perut senang hati :p heeheheh

ok sambung next entry plaks…banyak lagi ni nak post heheheheh..untuk kenangan kan :)

thanks for reading..xoxo :)

Insyirah’s day out !! @ Regent’s Park, London
January 24, 2016

assalamualaikum!! hyeeeee after quite long silence ..im back here again heheh quite busy after past few months..takde kesempatan nak duduk mengadap laptop sambil berblogging:p my friend said bley je update blog thru handphone…tapi if gune handphone the screen is much smaller…tak puas nak tengok each pictures tuh ..krik..krik..mengade erk:p ok2..nak gak justify kan nape tak update pun blog hahah:p

so , Alhamdullilah last month in December…we all went to London for family trip..yay!! dapat jumpe all my siblings & in-laws & nephews & nieces ( my side ) in London yawwww:p heheeh mase utk update ..gossiping…do shopping( sket2 je ) heeheh..yang penting dpt get together for 13 days :) for this entry actually nak citer one of the day mase we all kat London tuh…while all mommies busy shopping kat Bicester…d daddies plak sangat mithali jaga all the kids kat rumah …and brought them to the park ..gazillion thanks to them…so scchhhhweeettt :) )) but i brought my lil angle fareeha with me to Bicester..since she still bfeeding..cian plak nak tinggal : ) –> kesannye : i din do much shopping in Bicester hahahhaah thank u fareeha menyelamatkan poket ibu hahahahah ( mixed feeling ) hahah bley gitu??? sebab Bicester banyak sales masa tuh…huwahhhh!! Wati + Ah + Ani + Ad + Qist happily shopping sakan …syiokkk na :p

IMG_0659

d mommies in the trip ! sebelum kuar shopping..dah siap2 kan anak..dah buat breakfast..dah sediakan lunch terus…pastuh posing k:p ehehhe love u all..:)

IMG_0665

hehhe g Bicester ade chaffeurs yo! sabar naa mommies..istigfar byk2..heheheh

IMG_0683

fareeha & izzara – fareeha is only 1 month older than izzara! gonna be BFF soon k:)

Again , terpesong dah ngan tajuk kita heheh..Insyirah’s day out :) So , di hari itu.. my hubby brought all d girls ( Insyirah + syasya +najiha + tina ) pergi jalan2 Regent’s Park . Menurut beliau..bawak kuar sebab budak2 dh bising kebosanan tggu mommies balik shopping hehehhe entry ni bertujuan kot one day bila Insyirah besar dah pandai baca blog ibu ni…terimbau la kenangan die jalan2 ngan cousins kat Regent’s Park , London :) Enjoy the pictures !

P1120033

ok next to insyirah –> tina ( 8 y/o ) , najiha ( 10 y/0 ) & syasya ( 11 y/o ) ..but seems insyirah was doing good to mingle around with her lovely cousins ! ahaks good job kakak :) tapi biasela die still lg nampak childish ..but hey its ok..do not grow too fast k heheheheh

P1120040

beautiful park indeed !

P1120050

i love this picture so much ..can tell thousand words from it …dear girls..keep on going ..pray hard to ALLAH ..always place Allah in our heart …if one day u guys do not know where you are going..follow your instinct ( based on Allah’s guide ) believe that Allah’s plan is always the best..any road will get you there dear…to the success insyaAllah :)

P1120053

P1120058

P1120059

P1120065

P1120067

P1120080

ok …ni baru entry insyirah & her cousins heheheh more n more entry after this ..stay tune !!

thanks for reading ! xoxo

the scent of roses : ULSAN rose festival 2015
June 2, 2015

assalamualaikum !! minggu lepas we all pergi jalan2 Ulsan Grand Park…kali ni convoy with our friends , Yana & Ana :) from Geoje took us about 2 hours gak~ 130 km nak sampai Ulsan tuh. it was our 1st visit to Ulsan…gara2 Rose Festival :p heheheeh actually me bukanla peminat bunga :p dulu pernah la hubby nak buat romantic / suprise bagi bunga..tapi ckp kat die dari bunga baik bagi chocolate :p heheheheh Malaysia selalu pun banyak bunga…tapi tuhla take for granted hahaha kat sini sanggup tuh nak tengok roses :p heheheh spring hunt kan ..katenye ;p heheheheh  maybe jugak sebab kat Korea ni ade 4 musim kan…and baru lepas winter..mase winter semua pun sejuk n putih..bila nampak bunga varies in colours…rase cantik sangat :)

Sampai kat Ulsan Grand Park around 1100H …terik dah panas!! lebih kurang malaysia panasnye heheheh

P1070533

cantik kan !!! masyaAllah :)

P1070526

P1070532

 with my friends yana & ana ( yang ada payung rainbow heheh )

Ooooo belum jumpa roses lagi hehehe ni baru kat pintu masuk ye :p hehehehhe

P1070545

Bunga apa ni tak sure :p tapi cantik suke tengok :)

P1070549

Mase tak nampak lagi mana roses tuh heheheh jumpa ni je…harusla posing ..tanda datang Rose Festival :p hehehhe

P1070551

Reeha pun taknak kuar from stroller ..panas tul :)  Pastuh we all pergi butterflies park dulu..sebab memang tak nampak mana bunga rose..dahla park tuh sangat besar..huhu

P1070631

Insyirah the butterfly :p

P1070566

Hah Reeha memang peminat bunga..die tenung2 bunga2 tuh hehehehe

P1070575

P1070598

Budak yang selalu kena tinggal masa Ibu keje/oncall dulu…perancangan ALLAH tetap yang terbaik and pasti ada hikmahnya..alhamdulillah now 24/7 with ibu :)

P1070605

Cian dia ..dah penat berlari2 kejar butterflies…panas …muka pun dah merah :)

P1070621

ooo Insyirah pulak memang sentiasa energetic ! heheeh non stop die berlari..plus kacau Afi ( anak Yana ) hehhehehe

P1070604

hehehhe Afi tension je Insyirah suka kaco die…sori Afi…now Afi dah balik Malaysia for good…insyaAllah nextime jumpa lagi:)

P1070611

Ayah mithali layan anak2 main :)

P1070616

my bestest buddy !!! LOVE U ! :)

Memula dah cam nak balik heheh sebab panas terik..cari roses tak jumpa2..heheheh

P1070633

P1070635

dapatla jugak bergambar ngan bunga canola :) yay!

Akhirnya..nampak dah roses !! hahahahah serbu!! i can smell the scent of ROSES !! plus cantik2 bunga rose kan ! :) so layan semua pun gambar dengan rose hehehehe macam2 kaler ..

P1070638P1070647

bulatnye muke ..1st time kot pakai sugarscarf madison ni ! dah beli 1 year ago…ni baru la nak pakai  hehhehehe:p its ok…tengok bunga2 je la :p

P1070650

P1070654

P1070655

P1070657

P1070684

P1070741

P1070691

P1070672

P1070696

P1070717

 Ada mini park for the children :)

P1070725

sambil main..suapkan roti canai :)

P1070730

 Nothing stoping them from playing hehehhe

So , around 2 pm kiteorang gerak balik hotel..planning nak jalan2 Ulsan..tapi sebab cuaca panas sangat..hubby pening kepala…balik hotel rest je :p heheheh

The next day , jalan 2 Busan Premium Outlet ! hehehehe ok itu saya minat muahahah :p

P1070752P1070758

P1070749P1070769

 Mini train bawak the kiddos round2 BPO ni…sementara tunggu dorang sempatlah ibu jenguk 2-3 kedai kat situ heheheheh . Shopping is one of therapies for shopaholics :p sejak dok Korea ni dah tobat..penyakit tuh makin hilang..alhamdulillah :)

Ok , thanks for reading !!! :)

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.