The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

bro’s visit (finale) : cherryblossom~ Jinhae,South Korea
May 27, 2015

assalamualaikum!! wink wink…finale ye heheeheh ok after 4 days in Seoul..we all travelled back to our place in Geoje . We cant find much cherryblossoms kat Seoul. So tried our luck…pergi area Jinhae..banyak cherryblossoms kat situ heheh. Actually cherryblossoms ni blooming about a week aje …. pokok yang daunless tuh…akan kuar bunga2 kaler putih ..or light pink…hah mase tuh la cantik kalo nak bergambar heheheh..tapi since dah macam lambat sikit kiteorang pergi..banyak yang dah gugur ke bumi :p

So , sampai Jinhae kiteorg google nak pegi Gyeonghwa Station ..taraaaa…masih ramai yang merakamkan moments indah ..ecececeh…dengan ber’background’kan cherry blossoms :p

P1060167

Hah sebab ade 3 cameramen ..so mata masing2 lain2 arah hehehehe

P1060168

Ok , the guys pun nak gak k:p

P1060173

cantik tak gambar ni ????..heheh well , test skills on photography! plus model2 die cantik..so gambar pun cantik :) btw mase hari ni..bday Qist..hehheeh happy birthday Nor Iryani…moga sentiasa dilindungi ALLAH ..and bahagia ngan Dik Dodey :p sentiasa…and dikurniakan anak2 yang solehah ( so far Izzara) ..and more to come insyaAllah :)

P1060194

Haiya..heroku tutup mata pulak heheheh..takper..tetap hensem tuh ahaks!

P1060265

P1060206

Me with my 2 princesses :)

P1060254

Cherryblossoms banyak dah gugur..and pucuk2 daun dah mula keluar..:)

P1060231

Pretty Insyirah with beautiful Aunty Qist …with big cotton candies…yummmey!!!:)

P1060204

P1060263

P1060241

The sisters ! sara insyirah & lil sister mysha fareeha :)

P1060247

Gambar mereka yang di’photobomb’ oleh Acu !!! Acu asyik senyum nampak gigi…iklan gigi ke ape :p hahahahah

P1060255

Qist & her sister Jihan ….and big hubby hahahahahah :p

P1060257

sister ‘s chat :)

So , pas posing2 kat Gyeonghwa Station tuh….we all pergi plak kat Love Bridge..memang aim nak tengok cherryblossoms kan..so bagi puas hati :p hahahah teringat makcik ,Tam kata…takder bunga lain ke kat sini? hahaha

Normally ada cherryblossoms festival kat area sini..tapi masa kiteorg pergi dah lepas la…but the decorations semua still ada..cantik sangat !

P1060304P1060321P1060335P1060339

P1060299

heheheh awat serius sangat muka hubby i ni ? kelaparan ye ? :p hehheh ke kekenyangan sebab baru pas makan chukumi yang sedap kat area sini :)

P1060303

Buat aksi senget..me’remaja’kan gambar namanya:p hehehehe

P1060308

Dah towards petang…tudung pun dah senget2 nak kena dukung si adik la…Jihan & Apip gak yang in ‘honeymoon mood’ :p hehehehe

P1060315

tak banyak gambar Izzara hehehe sebab dia syok je tido selalunya..maybe cuaca pun sejuk je kan..suka la die beradu :) ))

P1060317

 Yay !!! i love this picture so much!! * wink wink * because i love him so much :) Thanks sudi jadi driver terhormat sepanjang percutian ni..cian dia heheh..

P1060341

 Ok heheh at last ada gambar berdua ngan my lil bro Aidil…heheheh we all ade 5 siblings..me 2nd last & ad is the youngest…3 lagi abang& akak2 ku jauh sket umo dari kami..so mase kecik2 ngan Ad ni la ke mana2 hehehhe and dia jugakla adik yang banyak sangat tolong .. tolong pergi kedai..macam2 la…die kuat bebel..tapi hati baik..sure tolong gak..thanks alot !!! walaupun tak pernah cakap…of coz me sayang my adik hahaahahah:p

P1060353P1060359

 My lil Sara Insyirah yang suka posing tak pandang camera:p hahahah verangan memanjang :p ikut sape la gini …

Ok so demam cherryblossoms was over…penat dah bergambar ngan cherry blossoms heheheh so the next day ..since last day dorang kat Geoje…we all just jalan2 Windy Hills & tengok dolphins show kat seaworld :)

P1060379

P1060384

Cantik tempat ni..sesuai ngan nama dia Windy Hills…memang sangat sejuk…windy windy :p ok Acu budget titanic :p hahahah ooo takder banyak gambar..sebab bawak camera yang battery flat:p huhuhuhu

The next day dorang balik…thanks for coming Ad , QIst , Jihan & Apip..jangan serik ye datang rumah kiteorang.Hope korang happy ngan percutian ni :) Thanks & sorry for everything!

Thanks for reading peeps! :)

Comments

button Add a comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.