The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

Sedap nye makan, delicious!
May 4, 2011

Hujung minggu lepas kami bertiga pergi makan di Restoran Delicious.

Cadangnye nak pergi ke kedai dekat Dua Residences.

Tapi last last GPS bawak pi Marc Residences.

Layan kan aje.

Salams semua. As usual, saya dah conquer blog ayah saya. So tengok je la muka saya yang comel ni hehehe.

Kedai ni nama nye delicious. tapi tak tau la makanan nye sedap ke tak. Ibu saya buat bubur lagi sedap :p

Saya sudah mula membaca sejak berumur 5 hari. so setakat baca menu dekat restoran, memang bidang saya. Ayah n Ibu nak makan apa?

Hmmm, let me see…. semua nye bahasa omputih. Saya ni tau baca bahasa melayu je.

Ok lah Ayah. Saya nak yang ini…iyerrr yang ini. yang saya tunjuk ni.

Ibu, nanti kita kongsi k. ibu suap k.

Wah sedap nye Ibu punye makanan. Ini yang saya nak tumbuh gigi sekarang ni.

Ibu..kita geng kan. Nak sikit…nak laaa…. saya sayang ibu!!~~

Pergghhh, ayah punye lagi tak tahan…meleleh cheese. Ibu, saya nak pergi dekat ayah la :p

Ayah, apa kata kalau saya start dulu. saya rasa rasa je, buat jamah. dun weri k.

Oh ayahku, terima kasih… ayah sila order lain ahaks!~~

Burpppsss… hehe Alhamdulillahi allazi At’omana, Wasaqona, Waja’alana, Min Al Muslimin

Suasana restoran ni kira boleh tahan lah..

Macam biasa lepas makan, ayah mesti snap few picts of me. Nak masuk album katanye. Album 2 tahun lepas tak print lagi :p

Ok semua. saya nak balik dah. Perut pun dah kenyang, nampak tu? See Ya!!~~

Comments

button Discussion

  1. Eee ni lg I loikeeeeee!! Hahaha terer la ayah insyirah wat citer ni makin syg ni h rth rth
    N my insyirah sgt cummil eeee grrrrrrr:)

  2. Suhaila on May 4th, 2011 at 3:35 pm
  3. hamoi3..comel nya dah kenyang!!~ngeeeee…geget3 kang insyirah ni..

  4. makteh on May 11th, 2011 at 10:00 am
  5. Terbaek bro…

  6. Redzuan on June 3rd, 2011 at 12:10 pm
  7. Gambar baru plisss. kekke

  8. ezham on June 8th, 2011 at 2:14 pm

button Add a comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.