The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

Insyirah @ Cameron Highland
March 20, 2011

Masa cuti sekolah, Insyirah pergi ke Cameron Highland.

Dia nak makan strawberry.

Ladang teh yang hijau nyaman

Macam biasa, Insyirah berbaju cantik nak gi berjalan

Ibu merasmikan sesi photography depan bilik di Century Pines.

Baju ini dipanggil baju leopard. So Insyirah menjadi Leopard yang jinak bergolek2 di atas katil.

Insyirah kagum melihat ketajaman kaktus.

Memang suka tgk kamera ya Insyirah :p

Insyirah kena layan sesi portraiture.

Leopard yang paling comel sekali. Layansssss

“Saya nak beli bantal strawberry la bu. boleh ke?”

Sejuk dalam bilik ni even takde air-cond.

Spend time di tempat menanam kaktus dan tumbuhan lain.

Seronok nye dia tuuuuu.

Saya suka makan buah limau. rasa nye manis dan enak sekali.

Hai, saya Insyirah. Gimme 5!

Strawberry yang merah menyala.

Gelagat anakku yang semakin membesar

Tak tau baju ni represent apa. tapi macam lembu biru, or alien pun ada. Janji Insyirah comel.

Di depan bilik Garden Deluxe. Puas hati ada private garden.

Alang2 ada Garden, kita layan portraiture sikit.

Kehijauan taman, kedinginan cuaca menyerikan lagi sesi outdoor ini hehehe.

Gambar saya bersama ayah, diserikan dengan details dalam hotel.

Saya dah pandai makan strawberry. habis semangkuk saya sorang je.

Saya berposing untuk majalah Pa & Ma.

Ibu dengan strawberry cheesecake nye.

Saya dengan roti eskrem strawberry.

Penat saya berposing ni bu

Time tunnel cafe. barang2 antik semua nye. Di depan hotel century pines. terbaikkk.

Bye bye Cameron. See ya.

Comments

button Discussion

  1. Nice set kerel!

  2. ag on March 31st, 2011 at 3:27 pm
  3. insyirah is sooooooo comell!

  4. fatenton on April 14th, 2011 at 10:14 am
  5. Slm..bole tnye..bju lembu biru dgn leopard tu..

  6. Siti Hajar on January 7th, 2016 at 10:22 am
  7. Slm..bole tnye..baju lembu biru dgn leopard tu beli kt mne ye? So nice..

  8. Siti Hajar on January 7th, 2016 at 10:24 am
  9. wasalams..oo lame sgt dh bj tuh heheh beli kt GAP aje :)

  10. admin on January 10th, 2016 at 6:00 am

button Add a comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.