The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

Insyirah wuz ere……in London
February 12, 2011

  • Salams 2011.
  • Insyirah memang bertuah. Kecik kecik lagi dah dapat pergi London.
  • Walaupun kesejukan, namun Insyirah berjaya mengharungi cabaran di sana.

Insyirah dengan ibu betul2 depan our apartment. Muka dia tak boleh tahan, menahan sejuk sampai ke tulang.

Push Chair adalah mode of transportation rasmi Insyirah. Peg Perego memang betul2 membantu.

Mak Ngah and Cik Miah also ada di sana. Diorang jalan berkilo kilometer menengok Kota London. Acu and Aunty Ah’s family pun ada.

Banyak baju cantik Insyirah dapat kat sana. Polo Ralph Lauren, Gap, Guess dan apa lagi ntah. Ayah tak sure. Disney store was fun. Black London Taxi dah tak hitam sangat.

Ibu menggunakan Push Chair Insyirah as tempat letak beg shopping.

Selalu nye time tengah hangat bershopping, Insyirah akan call for breastfeeding. So kitorang akan cari cafe terdekat, order coffee and Insyirah boleh minum susu.

Hari hari kitorang naik Bas Merah London 2 tingkat. Insyirah pun seronok coz ramai penumpang akan acan acan kat dia.

Malam-malam lepas shopping, ibu akan test sehelai2 baju Insyirah. Mana la tau, terkecik ke, terbesar ke. Tapi no matter what, esok mesti tambah punye.

On rainy days, we brought different push chair. borrowed McLaren from Aunty Ani. So Insyirah tetap kering and tenang.

Insyirah dengan rabbit nye, tido menunggu Ibu sedang memilih barang.

Setelah penat berjalan, Insyirah akan tido dengan nyenyak nye. Sejuk sejuk hehehe.

Comments

button Discussion

  1. Insyirah rindunye!!!!!! tunggu ye esok ibu balik huhuhu nak nangisssss::(

  2. ibu_insyirah on February 13th, 2011 at 8:39 pm
  3. pergh…terbaik dari ladang..ekkeke
    untung insyirah dapat balik kampung..kekeke

  4. hairudy on February 14th, 2011 at 10:03 am
  5. aik..ibu g mane??amboi3..hari2 dpt baju ek…heeeee..geget3 kang Insyirah ni…

  6. Makteh on February 14th, 2011 at 10:13 am
  7. gambar dan jalan cerita yg seronok untuk diikuti.. rasa mcam aku gi London plak.

  8. SyuQ on February 14th, 2011 at 8:02 pm
  9. dah besar anak kau…tapi masih belom ada rezeki untuk menjenguk

  10. shaifulrizal on February 16th, 2011 at 11:47 am
  11. ish ish ish~~
    beso dah dia~
    bila la hankel nak jenguk kamu ni Insyirah uiii~~
    heheh

  12. rei on February 17th, 2011 at 7:48 pm
  13. to SR: boleh aja nk jenguk…. klu berani TT la..kekeke

  14. hairudy on February 19th, 2011 at 11:10 am
  15. Hehehe…comel betul anak ko yer kerel…

  16. Redzuan on March 20th, 2011 at 11:26 am

button Add a comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.