The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

Legend International Waterhomes – Best
April 11, 2010

  • Minggu lepas kami kerja penat
  • Saya di Kerteh for 2 weeks. Buat Asset Life Study dekat GPP4. Boring.
  • Isteri saya pulak kerja 2 x 36hrs session, EOD.
  • Oleh kerana kami kerja penat, maka kami pergilah ke port dickson.
  • Pantai nye takde la cantik sangat, tapi kolam renang dalam bilik sangat lah best.
  • Biasa nye holiday memerlukan buku cerita, tapi kali ni tak payah dah.
  • Sikit2 terjun kolam.

legend-01

Bukak pintu terus lompat

legend-08

Hijau segar air nye

legend-02

ada pokok, ada pelampung

legend-04

Ibu mengandung still berposing

legend-03

kolam lagi..selang seminit je terjun

legend-05

interior details

legend-06

toiletries

legend-07

Breakfast sambil berfacebook

legend-09

flat screen dalam bilik…portraiture sikit

legend-10

selamat jumpe lagi air hijau

Comments

button Discussion

  1. Salam bro, berapa rate per nite nih? Macam gempak jer..

  2. Syukri Halim on April 12th, 2010 at 11:00 am
  3. Syuk – dalam promo dia tulis RM385++ ..end up paying RM500 rasa nye per nite. Sekali sekala boleh la. Selalu sangat nanti kecut dek air tu hahaha.

  4. nemesis on April 12th, 2010 at 11:25 am
  5. hehehe. sihat bang? lama tak lepak ngan ko.
    dulu masa dok jauh lagik kerap jumpa aku rasa. dah dok dekat ni segan2 plak. wakakaka.

  6. ezham on April 13th, 2010 at 4:46 am
  7. Am – ko la ni. aku call selalu tak angkat. pastu tak call balik. cemana ni. lama tak dengar cerita. pasni kalau aku call, make sure angkat hehehe.

  8. nemesis on April 13th, 2010 at 1:15 pm
  9. Bro, aku hingat nak gi gak la cam best je. Anyway dah kl bleh gi ikan bakar nanti.

  10. yazed on April 14th, 2010 at 8:27 am
  11. Yazed – aku kejap KL, kejap kerteh, kejap Tronoh. kepala pun dah pusing ni. ko bukan dah kat KLCC ke? ada opis lagi kat GE mall tu. Papehal pun, kalau nak ikan bakar ok je. nanti calling2.

  12. nemesis on April 15th, 2010 at 4:42 pm
  13. salam,

    wah terasa kebahagian yang terdampar diwajah kedua-dua mappley..kekekek

    braper buln dah tu bro? lama tak jumper ko and doc.. kirim salah jua pada doc k :)

  14. hai? on May 6th, 2010 at 5:27 am
  15. ops..luper plak tapi naik ek muka sue…. dah kelihatan dah ibu mengandung..ekekke

  16. hai? on May 6th, 2010 at 5:28 am
  17. Encik Hairudy – dah 6 bulan ++. InsyaAllah kita akan bertemu kelak hehehe.

  18. kerel on May 10th, 2010 at 10:02 am

button Add a comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.