The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

Nurain & Hazriq – Akad Nikah
August 2, 2009

  • Majlis berlangsung dengan Jaya nye di Ampang Jaya (Rhyme)
  • Mas kahwin nye agak unik kerana mengikut tarikh lahir Ain
  • Khutbah Tok Kadi pun very impressive. Rasa nye semua orang khusyuk dengar khutbah sampai lupa nak akad nikah.
  • Saya mendoakan pasangan pengantin semoga berbahagia hingga ke akhir hayat

Pictures by Khairil Hatta

019-2-888-2-74

benhatta@gmail.com

http://www.theniceidea.com

wedding photography

ainhzq-02

Cincin pengantin perempuan

ainhzq-03

Yang ni pengantin lelaki punye pulak

ainhzq-04

Ain bersiap-siap sambil disolek oleh Cik Non (012-3614242). Lambu kuning dekat kepala katil bilik tu menambah seri suasana.

ainhzq-05

Tempat merenjis yang ukirannye begitu menarik. Ain sudah berdebar…

ainhzq-06

Pengapit Ain yang bertungkus lumus melayan dan menguruskan Ain sepanjang majlis

ainhzq-07

Hazriq yang sungguh ceria dan tenang gembira.

ainhzq-08

Alhamdulillah, selesai dengan satu lafaz sahaja.

ainhzq-09

Nice

ainhzq-10

Now getting ready untuk reception di rumah.

ainhzq-11

ainhzq-12

Sesi berpantun untuk membayar tol

ainhzq-13

Hulur jangan tak hulur bang….

ainhzq-14

Dah bayar tol, baru boleh bersanding

ainhzq-15

Bergurau senda di atas pelamin

ainhzq-16

Pasangan yang secocok

Comments

button Discussion

  1. eheeheh begitu cekap meng ‘upload ‘ gmbar2 hehhehe
    as usual…ur art work mmg best!! keep it up kande!:)

  2. suhaila on August 2nd, 2009 at 7:11 am
  3. oh ni yang kat ampang ko cakap tu eh?
    smart2. tahniah2

  4. taufiqshariff on August 2nd, 2009 at 8:46 am
  5. Dinda – kalau tak upload gambar nanti, kita takde masa nak tanam kat Farmville hehehe. Selamat on-call cyg.

    Taufiqshariff – ha ah. ni lah yang ampang tu. malam ni amik kat Flamengo pulak. Kerja keras beb.

  6. kerel on August 2nd, 2009 at 9:11 am
  7. eh aku cam kenal pengapit tuu..keciknye donia!

    as always, sharp & colorful piccasss

  8. Faizal on August 2nd, 2009 at 4:19 pm
  9. wah seh..steady la bro..nampak gaya kena keje kuat lagi bila dah balik ke tpt asal ek..apa2 hal, keep in touch..nice knowing u..(as theniceidea)..

  10. dzul on August 4th, 2009 at 4:39 am
  11. nice angel and well white balance

  12. abdul rahim on August 5th, 2009 at 12:29 am
  13. update update.

  14. ezham on August 5th, 2009 at 11:19 am
  15. i’m ain’s fren.. nice pics btw =)

  16. moon on August 6th, 2009 at 3:51 am
  17. Faizal – tulah, patut nye ko kena datang reception ni
    Dzul – lama tak pergi Bintulu, rindu nak shoot kat sana
    abdul rahim – thanks
    ezham – aku tengah berusaha keras ni hehehe
    moon – thanks

  18. kerel on August 6th, 2009 at 2:17 pm
  19. masyuukk!hehe

  20. ted on August 7th, 2009 at 9:41 am
  21. masyuk?!hehe

  22. ted on August 7th, 2009 at 9:43 am
  23. Ted – sampai 2 kali masyukkk ni… betul2 masyukk la macam ni.

  24. nemesis on August 7th, 2009 at 1:45 pm
  25. love the lovely pictures..thanks a million kerel..

  26. ain on August 19th, 2009 at 3:05 am
  27. so surprise,search tenet cari info,terjmpa krel pnya hasil kja ni. so impressed..kim salam kt su..

  28. kak nurul@kemboja on August 30th, 2009 at 8:10 am

button Add a comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.