The Photog

# A collection of images captured on a weekly basis in order to run away from the structured behaviour of the engineering world. Trying my best to get in touch with my other side of the brain, exhibiting nature and culture in a different perspective.
more →

Rumah Abang Ajib – ada makan2
July 24, 2009

  • Saya sudah balik KL for good, sudah 1 bulan
  • Seronok duduk di KL ni. Isteri pun gembira.
  • Minggu depan shoot wedding balik. So sebelum tu, elok la up gambar2 bukan wedding sekejap.
  • Esok ada bowling tournament (hospital isteriku yang organize).
  • Petang pulak, balik umah mak, ada makan pulut kuning. Sempena kepulangan abang ke KL hehehe.
  • Enjoy the picts.

kend-ajib-01

Bergambar di rumah sebelum keluar. Biasa lah tu.

kend-ajib-02

Gambar tangki air semasa on the way ke rumah abang ajib. ni isteriku yang amik. Haris sudah semakin membesar

kend-ajib-16

Haris looking up to his uncle

kend-ajib-17

Isteriku melayan karenah Shasha n Najiha. Nak auntie jugak!

kend-ajib-18

memang tak boleh nak lepas ni.

kend-ajib-19

Cik Ani ngan Kak Wati

kend-ajib-20Shasha bermain main

kend-ajib-21

Semua cuba buat muka kiut

kend-ajib-26

Gendang gendut tali kecai, kenyang perut senang hati

kend-ajib-27

Deli ang Kerel bersembang kosong

kend-ajib-28

Saya dan isteri saya bersantai riang selepas bercerita kisah seram yang menhantui AD dan Deli dan Abg Taufik.

kend-ajib-29

Najiha dah lapar balik

kend-ajib-30

AD n Qis

Comments

button Discussion

  1. eee cantiknyer gmbar2 nie..i like ..i adore..i luv them so much!:)

  2. suhaila on July 25th, 2009 at 1:13 am
  3. comeynye pic syasya, najiha n harith…muka i nmpk tembamnye..hehehe

  4. cik Anie.. on July 25th, 2009 at 2:30 am
  5. aik..muke kiter tak comey ke??heheheeh

  6. me_dinda on July 25th, 2009 at 11:47 am
  7. Salam, dapat web ni pun dari Aidil. Khairi tq sebab recomend sy pada beberapa cust walaupun sy tak kenal awak. Memang nak tau juga siapa yang recomen tapi tak tau nak cari macamana. Anyway sekrg dah balik KL for good ke? Insyallah kalau ada masa nanti kita jumpa.

    Kalau ada sesiapa berminat nak join kelas photo blh join kat sini http://www.akademiphotovideo.com Akan dtg di KL, Kuching n Kota Kinabalu

    Aidil wahh smart gambar kau ya n siapa si Qis tu?

  8. Eddie on August 15th, 2009 at 6:43 am

button Add a comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2008. All Rights Reserved. Wordpress Theme by Hairudy.net. Best view on 1024 x 768 with Mozilla Firefox.